Mitsubishi Space Wagon: stilvallen

Bouwjaar: 1992

Tijdens het rijden valt de motor uit.
Ik had het één dag geleden ook voor maar kon na enkele minuten terug starten. De startmotor werkt goed maar het is precies of hij geen brandstof toevoer krijgt.
Mitsubishi space wagon GLXi

George Lieven

Geplaatst door George Lieven (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Wagon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

Waar deze het gevoelligst aan zijn, zijn de stroomverdeler en de motor-ecu. Je zou moeten kunnen kijken of je op het moment dat hij stilvalt, ontsteking aan de bougie hebt.
Wat de motor-êcu betreft, zou je hem eerst moeten kunnen laten uitlezen en kijken of alle parrameters normaal functioneren. Kijk ook even of het lichtje "check engine" brandt op het dashboard bij het opzetten van het contact. Dit MOET branden.
Als de motor na het stilvallen (en na waarschijnlijk ettelijke keren proberen starten) dan toch terug start, draait deze dan onmiddelijk terug normaal of niet?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.