Mitsubishi Space Wagon: startproblemen

Bouwjaar: 1995

ik heb deZE WAGEN PAS GEKOCHT EN TOEN HOORDE IK DAT ER PROBLEMEN WAREN MET DE BOORTCOMPUTER
NOU BEN AFGELOPEN ZODAG WEGGEWEESTEN BEGON DE AUTO ONDERWEG TE STOTTEREN na een tijd ging dat weg. De volgende dag wederom stotteren maar nu naar en paar bootschapen doen wederom weg.

in de avond ben ik nogmaals weggegaan en toen ik daar wegging starte de auto niet. Ik heb me aan laten trekken en na een meter liep hij. Nu moet ik steeds aangetroken worden en steeds na een meter loopt hij. Het volgende is dat wanneer de auto loop en ik draai de sleutel om ik de startmoter niet hoor ratelen / Wie weet wat dat kan zijn.

dominicus

Geplaatst door dominicus (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Wagon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

Geen paniek over de motor-ecu! De meeste gevallen van slechte motor-ecu's situeren zich tussen de bouwjaren 1988 en 1992.
Deze modellen benzine waren behoorlijk goed met behoorlijk weinig problemen.
Hoor je eigenlijk de motor ronddraaien als je start? Wat bedoel je met ratelen?

dominicus (0), 18 jaar geleden

Ik ben naar een garage gegaan en daar bleek de kabel van de startmoter los te zitten dus het was op zich niet zo'n groot probleem.

Dominicus

dominicus (0), 18 jaar geleden

Het ratelen is wanner de moter loopt en je prbeert te starten dan gaat de rotor te keer en dat hoorde ik niet

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.