Mitsubishi Carisma: Storing Centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 1996

Mijn mitsubishi Carisma bj 2-96, begon op een gegeven moment als ik de sleutel in linker portier stak en deed hem open met sleutel snel weer naar beneden, moest snel deurhendel open doen anders kwam ik er niet in,ik dacht ik maak accupool even los en zet hem opnieuw vast,(reset zich dan),ik maakte toen kortsluiting met sleutel(stom verkeerd om los gehaald)oke, echter toen deed niets het meer, bij garage zeiden ze dat relais binnen bij zekeringkast waarschijnlijk kapot was, deze vernieuwd, deed nog niets, bij mitsubishi dealer laten nakijken doormeting laten doen,echter ze konden niets vinden en zeiden waarschijnlijk deur motoren kapot,wel een rekening van ‚ € 130 gekregen voor onderzoekskosten, maar nog niet opgelost.

Wie weet wat dit kan zijn, of is het voordeliger om nwe universele afstandbediening te kopen en te laten inbouwen.

PS ik heb geen bediening op middenconsole bij handrem.


Tevens nog een vraagje ; benzinepomp zoemt,(waar zit deze(onder achterbank?),en moet/kan je hier iets aan doen.

jvandenbraak

Geplaatst door jvandenbraak (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Bullet (0) PRO, 18 jaar geleden

lekker laten zoemen..

Er zal wel een achterafingebouwde CPV inzitten, voordeliger is dan om er een nieuwset in te zetten, dan alle onderdelen los te vervangen... Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.