Mitsubishi ASX 2011: verlichting

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 4A92, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 86

achterlicht r en parkeer licht werkt niet rechts

Tiddo

Geplaatst door Tiddo (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi ASX? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 2 jaar geleden

Zekering defect ?
2 lampjes defect lijkt me sterk maar even controleren.

Tiddo (0), 2 jaar geleden

helaas is er geen zekering voor volgens het boekje en de lampjes zijn heel volgens de garage zou het ook een lampje van het dashboard kunnen zijn maar kan ik niet vinden in het dashboard kastje?

Hans4040 (310) PRO, 2 jaar geleden

Hier klopt iets niet...
achterlicht r en parkeer licht werkt niet rechts
"volgens de garage zou het ook een lampje van het dashboard kunnen zijn"..?
achterlicht r en parkeer licht zitten toch niet in het dashboardkastje..?

Tiddo (0), 2 jaar geleden

volgens de garage moet het zo zijn dat wanneer een dashboard lampje stuk is het parkeerlicht R en achterlicht R ook niet werken? vreemd verhaal. vr.groet Tiddo

kaleido 1 (1620) PRO, 2 jaar geleden

Lijkt mij uit veiligheidsoogpunt wel een heel raar verhaal , maar niks is vreemd tegenwoordig , is er dus een dashbordlampje stuk ? Alles werkt ?

Tiddo (0), 2 jaar geleden

ja op het dashboard wel, maar misschien dat er verlichting in het dashboardkastje zit ? moet ik nog onderzoeken maar de auto is niet thuis nu. Inderdaad een raar verhaal volgende week maar weer naar de dealer. pffff.

Tiddo (0), 2 jaar geleden

Oorzaak gevonden! lampje in dashboard kastje was stuk vernieuwd en alles werkt weer. Wel vreemd dat het zo geschakeld is?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi ASX of stel zelf een nieuwe vraag.