Mitsubishi ASX 2011: verlichting

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 4A92, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 86

achterlicht r en parkeer licht werkt niet rechts

Tiddo

Geplaatst door Tiddo , lid sinds 3 maanden geleden

7 Reacties

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Zekering defect ?
2 lampjes defect lijkt me sterk maar even controleren.

Tiddo, 3 maanden geleden

helaas is er geen zekering voor volgens het boekje en de lampjes zijn heel volgens de garage zou het ook een lampje van het dashboard kunnen zijn maar kan ik niet vinden in het dashboard kastje?

Hans4040 PRO, 3 maanden geleden

Hier klopt iets niet...
achterlicht r en parkeer licht werkt niet rechts
"volgens de garage zou het ook een lampje van het dashboard kunnen zijn"..?
achterlicht r en parkeer licht zitten toch niet in het dashboardkastje..?

Tiddo, 3 maanden geleden

volgens de garage moet het zo zijn dat wanneer een dashboard lampje stuk is het parkeerlicht R en achterlicht R ook niet werken? vreemd verhaal. vr.groet Tiddo

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Lijkt mij uit veiligheidsoogpunt wel een heel raar verhaal , maar niks is vreemd tegenwoordig , is er dus een dashbordlampje stuk ? Alles werkt ?

Tiddo, 3 maanden geleden

ja op het dashboard wel, maar misschien dat er verlichting in het dashboardkastje zit ? moet ik nog onderzoeken maar de auto is niet thuis nu. Inderdaad een raar verhaal volgende week maar weer naar de dealer. pffff.

Tiddo, 3 maanden geleden

Oorzaak gevonden! lampje in dashboard kastje was stuk vernieuwd en alles werkt weer. Wel vreemd dat het zo geschakeld is?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi ASX of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.