Mitsubishi ASX 2013: geklop

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 85

De laatste tijd hoor ik een geklop moeilijk te traceren maar ik vermoed ongeveer in het midden bij een snelheid vanaf 50 km op slecht wegdek , men dacht dat het van de schokdemper kwam vooraan want die was beginnen lekken, deze vervangen ,ook de remmen waren aan vernieuwing toe ,dus ook vervangen, blijkt nu dat het probleem niet !! is opgelost , heeft iemand dit probleem al gehad aub .

Km : 148.000

yong

Geplaatst door yong , lid sinds 6 maanden geleden

3 Reacties

yong, 6 maanden geleden

Weer naar de garage geweest en nu de wielen verwisseld , probleem niet opgelost, zou me ook sterk verbaasd hebben want deze nieuwe banden liggen er al één jaar op , iemand advies aub ?

memos PRO, 5 maanden geleden

Is dat op een normale weg dat je dat verneemt? Kloppen is moeilijk te beoordelen natuurlijk, maar vaak zijn het achterschokdempers en niet de voorste.
Meegemaakt dat de achterbank niet in zijn vergrendeling zat en ook wel eens dat het kofferslot speling hadof de uitlaat tegen de bodem tikte als hij wat warmer werd en uitzette. Was koud op de brug niet te zien. Kortom, kan van alles zijn en ik zou als ik jou was er nog wat meer mensen in laten rijden om te vragen waar ze aan ziten te denken.

yong, 5 maanden geleden

dank u wel voor je antwoord, nee de achter schokdempers zijn het niet is allemaal nagekeken er hebben al 6 mensen mee gereden ondertussen , en niemand kan het herkennen , ik heb het hier boven verkeerd uitgelegd , het is super goed te horen op een mooie gladde baan , het is een onregelmatig geklop , het rara is dat je soms de indruk hebt dat het weg is en dan opeens begint het weer ., 2 verschillende garages langs geweest , het is zeker niet gevaarlijk , maar ja, héél vervelend .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi ASX of stel zelf een nieuwe vraag.