Mitsubishi L300: Versnellingsbak Mits. L300 zelfde als een Hyundai H100?

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Hoi,



Ik wil weten of een versnellingsbak van een Hyundai H100 op een Mitsubishi L300 past. In een advertentie las ik dat ie hetzelfde zijn, maar wil dat voor de zekerheid hier navragen. En doet de bouwjaar er ook niet toe? De Mitsubishi is van bouwjaar '92 terwijl de bak die erin moet van een Hyundai H100 van bouwjaar '97 komt.


alvast bedankt,

Ylias

Geplaatst door Ylias (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi L300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Theo Veenman (0), 17 jaar geleden

De bak past opzich wel alleen de schakelhevels waar de schakelkabels op gemonteerd worden zijn van verschillende dikte mitsubishi is 9 mm hyundai is 8 mm verder moet je kijken naar de dikte van priseas mitsubishi is 15 mm en hyundai levert met zowel 15 als 17 mm en de overbrengingsverhouding het verschil in de priseas een lange wielbasis van mitsubishi heeft 17 tanden en een hyundai gebruikt zowel 17 tanden alsmede 19 tanden even de onderdeksel eraf schroeven en je kunt het zo tellen theo veenman

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi L300 of stel zelf een nieuwe vraag.