Mitsubishi Space Wagon: versnellingsbak uitbouwen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: G64

Na twee ton begint de bak dan eindelijk meer lawaai te maken. Prise as lager defect. Nu moet ik deze versnellingsbak uitbouwen. Aangezien er een vervelend stukje ijzer onder zit (subframe) zal deze er wel onder weg moeten . heeft iemand hier nog een gouden tip voor? Bijvoorbeeld door de koppelling en vliegwiel te verwijderen, zodat de bak dan precies tussen de motor en het subframe door kan. ik heb nog niet gekeken hoe alles zit qua ruimte, vandaar eerst deze vraag

caddy1492

Geplaatst door caddy1492 (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Wagon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

br0ns (0) PRO, 15 jaar geleden

Volgens mij moest het subframe los maar durf het niet meer met zekerheid te zeggen.

johan112 (0) PRO, 15 jaar geleden

subframe hoeft er niet helemaal onderuit, laten zakken is genoeg. FF stuurhuis losmaken en dan kan hij zakken. Als deze niet te vast zitten draadeinden van de vesnellingsbaksteun eruit draaien dan gaat de bak er makkelijker tussendoor. voorste subframe bouten rustig losdraaien omdat er water in de gaten kan zitten datdoor de revet rond word geslingerd. niet echt fris als dit er al 10 jaar instaat

caddy1492 (0) PRO, 15 jaar geleden

gelukt..... bedankt voor de info, vooral voor de tip van de drekzooi uit die revet's. echt vies zwart (cv_ketel-achtig) water. Het kogellager van de prise-as was goed stuk.

gr caddy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.