Mitsubishi Space Star: vervuilde motor

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 18Gdi

Mij space star van 1999 een 18Gdi heeft nu 223000km op de teller .
De auto schijnt een vervuilde motor te hebben en nu blijft een klep open staan en daardoor start hij soms niet.
Wie heeft hier ervaring mee er is mij verteld om de auto meer op toeren te rijden en wat onder de brandstof te mengen klopt dit.
Of misschien is er een andere goedkopen optie.
m.v.g. erik

erikdenoorman

Geplaatst door erikdenoorman (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 13 jaar geleden

weet je zeker dat de klep open blijft staan?? komt vaker voor dat de (gas)klep dicht blijft staan,waardoor de motor geen lucht krijgt en dus niet zal aanslaan...
je kunt de klep eens reinigen,maar heb geen idee of dit een definitieve oplossing is.
groeten maarten

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Zo en zo moet je elke motor wel eens goed doortrekken want als je dat niet doet dan koolt het langzamerhand dicht. Die leuke reclame van het nieuwe rijden is leuk voor milieu (totdat hij dichtkoolt) maar niet voor de motor dus gewoon gevarieerd rijden dan zit het wel goed.

erikdenoorman (0), 13 jaar geleden

Dat dicht kolen is het probleem het reinigen van de motor door de garage wordt vrij duur ik heb nu een blik met reinigingsspul bij de benzine gedaan en de auto zo veel mogelijk rond de 4000 toeren blijven rijden de 5 de versnelling niet gebruikt Is vrij schadelijk in gebruik maar de motor begint los te komen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.