Mitsubishi Carisma: Waarschuwingssignaal lampen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 GDI

Ik heb een Carisma tweedehands gekocht, maar weet niet of je een geluidssignaal dient te horen bij het aan laten staan van je lampen. Iemand een idee? Zo ja, dan hoor ik niets. Waar moet ik als eerste naar kijken?

Bedankt alvast.
MArcel

mootjes

Geplaatst door mootjes (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

jan5047 (0) PRO, 13 jaar geleden

nee dat zit er volgens mij niet standaard in

mootjes (0), 13 jaar geleden

oke thanks .....paar keer namelijk lampen aan laten staan.

jan5047 (0) PRO, 13 jaar geleden

o maar die gaan vazelf uiti hoor maak je geen zorgen blijven echt geen dagen branden, even een zoemertje kopen voor een paar euro bij een auto zaak

mootjes (0), 13 jaar geleden

oke prima goeie tip..........trouwens ben die dag nog geholpen door de ANWB.

abunsc (0), 13 jaar geleden

In mijn Carisma van 1998 zit wel een zoemer. In de deurcontact van de bestuurderdeur zitten daarvoor twee contacten. 1 voor de binnenverlichting, de andere om de zoemer te laten horen als de lampen aan staan en de bestuurdersdeur open staat.
Misschien zat hij nog niet in het 1997 model of is de schakelaar niet goed meer. Schoonmaken helpt (daar had ik ook last van).

Nico8119 (0), 13 jaar geleden

In onze Carisma GLX van oktober 1997 zit wel een zoemertje. Misschien is het ook afhankelijk van de uitvoering.

mootjes (0), 13 jaar geleden

Bedankt heren,

Opgelost. Het contactje van de zoemer een beetje schoongemaakt en deed het even. Moet denk ik nieuwe kopen bij dealer. Trouwens als iemand nog weet waar het contactje van de binnenverlichting zit hoor ik het graag (want ik neem aan dat het niet hetzelfde contactje is).

Verslavende forum trouwens.

Groet
M

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.