Motorfiets: Voorrem van m'n Diversion is vastgelopen.

Beste medeforummers,

Vandaag dacht ik lekker op de motorfiets (Yamaha Diversion 600 uit '94, 45dkm gelopen) te kunnen gaan rijden, maar die dacht daar kennelijk anders over. Na een paar honderd meter bleek dat de voorrem aanliep. Ik heb al gehoord dat 't waarschijnlijk de zuigers in de klauw zijn, maar wilde toch effe polsen of er hier mensen zijn die ervaring met dit soort problemen hebben.

Vanavond staat alvast een demontage en inspectie van de remklauw op het programma, maar als iemand nog tips/trucs/suggesties heeft zijn ze van harte welkom.

mvrgr
Peter

Peter Schouten

Geplaatst door Peter Schouten (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Motorfiets Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Peter Schouten (0), 17 jaar geleden

Voor de volledigheid even de oplossing: remklauw zat inderdaad vast, cups waren beschadigd en de remblokken waren door het aanlopen verbrand, dus ook nieuw. Met dank aan het bedrijf dat de reparatie heeft uitgevoerd TOCH nog kunnen rijden met de kerst.

Hans4040 (310) PRO, 17 jaar geleden

Vreemd dat er niemand op jou vraag gereageerd heeft.
Hij heeft er tenslotte 10 dagen gestaan.
In ieder geval bedankt voor de feedback.

mvg,
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Motorfiets Overig of stel zelf een nieuwe vraag.