Nissan Almera Tino: ABS lampje brand

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

hallo,

wij hebben hier een Almera tino staan, waarvan het ABS-lampje brandt. Nou is een collega van mij er al mee bezig geweest. Deze heeft m uitgelezen en toen kwam de foutcode: ABS RR LH SENSOR [open]. Dus is hij op zoek gegaan naar een onderbreking in de kabel, hier heeft hij niks kunnen vinden. Maar het vreemde is nu dat hij nu een foutcode geeft op de andere zijde (dus: ABS RR RH SENSOR [open]) waar deze eerst geen dtc op gaf..
Komt iemand dit probleem bekend voor? Zo ja, zou u mij kunnen melden hoe en wat..

Met vriendelijke groet,

Patrick de Vries

patrickdvries

Geplaatst door patrickdvries (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 13 jaar geleden

Als je echt geen open circuit in de bedrading kan vinden dan blijft er voor mij maar 1 ding over. Datgene waar het signaal heen gaat.

Ik heb het wel eens gehad dat een sensor OPEN en SHORT tegelijk aangaf. Vaak bij een N15. Daar is dan de sensor wel echt van kapot.


Ton

patrickdvries (0) PRO, 13 jaar geleden

Ik ga een sensor laten bestellen, ik zal laten weten of het probleem is opgelost
bedankt in ieder geval.


Patrick

patrickdvries (0) PRO, 13 jaar geleden

het probleem is inderdaad opgelost! =D
hartelijk bedankt Ton

Patrick

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.