Nissan Murano : Accu Leeg na 2 dagen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3,5 V6

Ik heb een Murano na 2 dagen is telkens de accu leeg , als wij de zekering van de radio eruit trekken blijft de accu wel vol . op deze zekering zit ook de navigatie en achteruit rij camera is er iemand die dit probleem kan of heeft gehad dan weet ik waar ik verder mmoet zoeken

Barneyspike

Geplaatst door Barneyspike (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Murano? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 13 jaar geleden

Hallo,

Is er een uitbrijding aan het audio/navigatie systeem gedaan van bijvoorbeeld een dvd-speler die weergeeft op de bestaande monitor????

Barneyspike (0), 13 jaar geleden

Hallo Ton , er is geen uitbrijding an het audio / navigatie systeem gedaan

Barneyspike (0), 13 jaar geleden

Hallo To er is geen uitbrijding gedaan aan audio of navigatie systeem

Nissanwielmonteur (0) PRO, 13 jaar geleden

Ik heb het schema er even op nagelopen en de betreffende zekering doet alleen dienst bij de audio en de navigatie en de eventuele telefoon als die aangesloten is op de standaard daarvoor aanwezige stekker.

Je zal met een multimeter aan de slag moeten om de "dader" op te sporen. En dan door 1 voor 1 alle audio/navigatie delen los te koppelen moet het te vinden zijn. Daar waar de stroomwegvalt bij het loshalen dat is de dader.

Als je wat hulp op afstand nodig hebt dan stuur ik je wel wat plaatjes en tips.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Murano of stel zelf een nieuwe vraag.