Nissan Qashqai: achterverlichting

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Welke ( waar) is de zekering van het achterlicht ( niet bestuurderzijde) van een nissan qq?
Ik denk voor in de motorkap een van de twee kastjes onder de lucht pijp maar ik kan niet het juiste nummer er op (in) vinden
Ik hoor graag van je

arena

Geplaatst door arena (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Qashqai? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1425) PRO, 10 jaar geleden

In het boekje zit toch een schema , waar hij op staat ?
Brand het stadslicht voor wel ? zoja ligt het niet aan de zekering denk ik . lampje defect ?

Nissanwielmonteur (0) PRO, 10 jaar geleden

Tail lamp LH 10amp. in de IPDM. Die ligt inderdaad op z'n kop onder de aanzuigbuis. Is vierkant ongeveer 15x15cm. Er staat op een opstaande rand een plaatsbepaling van de zekeringen. Als het stadslicht voor het wel doet bespaar je dan de moeite van het kijken. Is inderdaad dezelfde zekering. Bouwjaar 2011 is voorzien van led-achterlichten.

arena (0), 10 jaar geleden

Dank je Nissanwielmonteur
Ik zal vannavond ff kijken

arena (0), 10 jaar geleden

En ja hoor Nissan wielmonteur , Echter werkte de voorlamp wel en eigenwijs als ik ben de zekering doorgemeten moet denk nu een serie van 10 A aanschaffen :-))
Dank je wel voor je hulp
Voor Ferry
Nee de plaats van de zekeringen welke waar voor dient en waar het zit staat NIET in het boekje Toch bedankt voor het mee denken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Qashqai of stel zelf een nieuwe vraag.