Nissan Micra: af en toe niet starten in stand P maar dan wel in stand N

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1000 cc n_CVT

af en toe niet starten (startmotor werkt niet) in stand P, kan dan wel starten in stand N, afstelling schakelaar op cvt bak is ok ( volgens kluwer ATH), komt dit vaker voor?, ligt het alleen aan de schakelaar, of ook aan de blokkeer functie van de stand P?.
kan ik deze schakelaar makkelijk vervangen?, heb gekeken, schakelaar zit op de bak gemonteerd, is niet zo makkelijk toegankelijk, en ik twijfel of hij "zomaar"van de bak afkan, of dat hij ook intern nog het een en ander bediend

wim2584

Geplaatst door wim2584 (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Zie mijn antwoord op AMT.

Ton

wim2584 (0) PRO, 14 jaar geleden

het antwoord van ton op amt.nl is de oplossing!

citaat:

De schakelaar is het probleem. Je kan hem zo vervangen. Alleen de olieleiding bovenop zit wat in de weg. Opnieuw afstellen met boortje 4 en rijden maar.

Ik heb hem zelf ook al een keer of 6 vervangen.


Groetjes Ton

citaat:

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Stuur het chassisnummer even dan weet je het morgen.

samantha98 (0), 13 jaar geleden

Hallo ik heb een micra 1998 1.3 automaat, en als autorij en dan ga afremmen dan hoor je soms een schurend/krakend geluid. Soms dagen achter elkaar en soms dagen niet. Weet iemand daar raad mee?

Gr. Andre

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.