Nissan Micra: dimlicht en grootlicht

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Ik heb een Nissan Micra waar het dimlicht en grootlicht aan de bestuurderskant het niet doen, stadslicht wel (stekker is goed). Lamp vervangen zekeringen nagekeken alles goed. Het vreemde is dat wanneer je hem soms op contact hebt het licht rechts ook niet doet behalve het stadslicht. Start je de auto doet hij het wel behalve links. Zelf denk ik aan de schakelaar in de richtingaanwijzer?

Groet, Henri

Henri1

Geplaatst door Henri1 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

De schakelaar zou inderdaad de oorzaak kunnen zijn. Kijk ook even naar het zekeringkastje wat voor de accu zit. Hierin zitten 2 15Amp zekeringen waarvan degene die het dichtste bij de bumper zit weggeoxideerd is. Dan is ook het contact waar de zekering inzit op stap en kan je het beste een losse zekering monteren. Daar voor moet je wel het bakje los en uitelkaar halen.

Ton

Henri1 (0), 14 jaar geleden

Hallo Ton,

Het was inderdaad het zekeringen bakje voor bij de bumper. Bakje los gehaald zekering er tussen gezet en probleem verholpen. Super!

Groet,
Henri

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Kijk eens aan alweer een tevreden Nissanrijder.

Fijn dat het over is.

Ton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.