Nissan Micra: afslaan bij stoppen

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0 E 3hb automaat

Hallo,

De micra waarvan de benzinepomp en het brandstoffilter is vervangen door een gebruikte, rijd na de reparatie niet goed meer en slaat soms af na het stoppen b.v. voor een stoplicht,en is met enige moeite wel weer aan de gang te krijgen en loopt dan weer goed en dit herhaalt zich.
De pomp is door een professionele garage verwisselt deze begint over het vervangen van de ontsteking enz.wat me vreemd lijkt aangezien de auto uistekend liep voor de reparatie.
Is het mogelijk dat er vuil in de injectoren is gekomen,en zo ja hoe kan ik die reinigen?(injectorcleaner heb ik al gebruikt)

Alvast bedankt voor de reactie ,Rein.

rein46

Geplaatst door rein46 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 13 jaar geleden

Basis toerental te krap afgesteld. Stelschroef aan de rechterachterzijde wat opendraaien. Zit in een kokertje en de schroef op zich is een inbus. Wel de stekker van de gasklepsensor loshalen voordat je de schroef oepndraait. Het kanaal is waarschijnlijk vervuild en daardoor te krap geworden om voldoende lucht langs te laten om het toerenval bij gasloslaten op te vangen

rein46 (0), 13 jaar geleden

Dat is gedaan ,maar probleem blijft bestaan,nog andere mogelijkheden?ik hou me aanbevolen,weet iemand hoe je de injectors schoonmaakt?[quote=Nissanwielmonteur]Basis toerental te krap afgesteld. Stelschroef aan de rechterachterzijde wat opendraaien. Zit in een kokertje en de schroef op zich is een inbus. Wel de stekker van de gasklepsensor loshalen voordat je de schroef oepndraait. Het kanaal is waarschijnlijk vervuild en daardoor te krap geworden om voldoende lucht langs te laten om het toerenval bij gasloslaten op te vangen[/quote]

maarten4874 (0) PRO, 13 jaar geleden

geen leidingen beschadigd tijdens het monteren?

rein46 (0), 13 jaar geleden

Kan ik niet constateren zo op het oog,het zijn rubber leidingen die bij de pomp zitten dus lijkt me onwaarschijnlijk.Kan er vuil achter het benzinefilter terecht komen?[quote=maarten4874]geen leidingen beschadigd tijdens het monteren?[/quote]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.