Nissan : afslaan na minuten rijden



micra van het Model K10,motor MA 12 115000 km, slaat af na 2 tot 10 minuten. Is dan niet meer aan de gang te krijgen. Ook heb ik meer dan 250 km probeemloos gereden. Het komt voor met en zonder choke, bij koud en warm weer, nat en droog. Bougiekabels en verdelerkap zijn vervangen. Bij een Warme motorlijkt het erop dat er geen probleem meer is. Zekeringen en contacten zijn schoon gemaakt. Al veel gelezen op het forum, vacuumslangen, electrische sproeier ( waar zit deze ? ) maar ben nog niet veel wijzer. Wie kan me helpen? Nissan dealer is ook niet goedkoop. Alvast bedankt.
Fer

nodiscussion

Geplaatst door nodiscussion (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Emil2689 (0) PRO, 18 jaar geleden

Controleer de contact puntjes,dat is vaak de probleem bij de K10.Die zijn ook niet zo duur,iets van 20 euro. Heb laatst zelf ook een klant gehad met dezelfde klacht.Probleem opgelost in 20 minutjes.

Groetjes,Emil

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

20 Euro? Man dan heb je der tien!


Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Overig of stel zelf een nieuwe vraag.