Nissan Serena: airbag lampje blijft knipperen!

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo!
Sinds eergisteren blijft het rode aibaglampje van mijn nissan serena knipperen! ook als ik met de auto ga rijden blijft het knipperen! Graag jullie kennis en adviezen hierover, wat mag dit betekennen en hoe kan het worden opgelost? Kan ik trouwens met dit probleem nog wel gewoon veilig weg rijden?

mvg Greg.

greg3827

Geplaatst door greg3827 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Serena? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan T (25) PRO, 18 jaar geleden

greg je kan gewoon veilig met de auto rijden maar de airbag werkt nu niet het enigste wat je kan doen is de airbag uitlaten lezen dan weet je bij welke airbag de storing zit en wat de aanduiding is.
groetjes jan.

greg3827 (0), 18 jaar geleden

bedankt Jan!
Voor je advies,ik heb trouwens maar 1 airbag, en bij wie kan ik die dan het beste laten controleren op de storing. En oja! is dit trouwens een duur grapje of valt dat nog mee!
mvg Greg

jan T (25) PRO, 18 jaar geleden

greg het uitlezen is niet zo duur en kan bij elke nissan dealer gebeuren of bij een universeel die daar een tester voor heeft.
groetjes jan.

greg3827 (0), 18 jaar geleden

Ik heb de auto uitlaten lezen bij de dealer en het was een computer-foutmelding of zoiets dergelijks, in iedergeval het airbag lampje knippert niet meer, en het was binnen 10 minuten gepiept en de kosten waren 20 euro!

Jan! bedankt en de beste groeten.

bari (0), 16 jaar geleden

Hallo een vraag over de Nissan serena ik gaat er eentje kopen zaterdag het is een 2.0 liter slx van bj 1995 benzine deze auto heeft al 210 000 km gelopen is dit veel en
wat kunnen ze ongeveer hebben deze nissan motors en waar kan ik allemaal naar kijken of deze motor goed is heeft iemand enig info hierover
alvast bedankt Bari .

bari (0), 16 jaar geleden

Hallo
wie weet mischien wat er aan de hand kan zijn een nieuw koppelingset slipt en hij doet dit op een bepaalde punt tijdens het oplaten komen van de pedaal en daarna niet
nissan serena 2.0 benzine

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Serena of stel zelf een nieuwe vraag.