Nissan Primera: Airco defect

Bouwjaar: 1997

Nissan Primera 1997 Airco komt niet in. Groen lampje brand wel. Ik heb 12volt op pomp gezet en komt dan in. Er zit druk op het systeem heb kort ventilitje ingedrukt. De blauwe relais onder moterkap komt ook niet in.
Vraag zit er ergens een regelunit in de auto ? en waar ? Wat kan er mis zijn ? Pomp werkt, er is druk freon, zekering is goed.

Erik2803

Geplaatst door Erik2803 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mussotje (0) PRO, 19 jaar geleden

Eric, het indrukken van het ventiel is geen maatstaf voor de druk, er is druk maar mogelijk onvoldoende. Zoek de drukschakelaar in het systeem op en overbrug deze (eventjes) en zet de airco weer aan, werkt deze nu wel dan moet je er van uit gaan dat de druk te laag is.
Rene

16 (0), 19 jaar geleden

als het een P11 is wat ik denk? dan kan het zijn dat de sensor die in de verdamper zit stuk is, heb dat al 1 keer gehad, (voeding vertrekt van schakelaar naar sensor en dan naar ecm als ik het goed voor heb) kan het wel eens nazien maandag als je wil moet dan wel weten welk type en motor

mario

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.