Nissan Sunny: alle verlichting knippert

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v

hallo ik heb een eigenaardig probleem. Mijn binnen verlichting dashboard verlichting en buiten verlichting knipperen heel licht. Als ik extra verbruikers aan zet lijkt het minder te worden. Zoals achterruit verwarming en groot licht. Wie kan me helpen met dit aparte probleem. Ook lijkt het wanneer je constante snelheid rijdt in zijn 1 tot 3e versnelling dat hij heel lichtjes stottert maar bij gas geven reageerd hij perfect en bij gas los ook. Is dit een massa probleem of zoiets? Ik hoop een oplossing te vinden voor mijn probleem met jullie hulp.

Jurgen6057

Geplaatst door Jurgen6057 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (10) PRO, 16 jaar geleden

jurgen het lijkt op een niet goed werkende spannings regelaar.
laat de afgeregelde spanning controleren of deze ook zo wisseld als dat je verlichting knippert.
het kan ook geen kwaad om eerst alle massa verbindingen los tehalen en tereinigen en op teschuren en dan eerst tekijken hoe het dan is want dat kan ook van in vloed zijn.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.