Nissan Micra: Auto start niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4i

Beste mensen

Gisteren was ie er ineens , het startprobleem. smorgens vroeg weggereden ritje 35 km. Smiddags terug 35 km niks aan de hand, thuisgekomen , nog effe een boodschap doen , starten maar niks. Alle lampjes gingen uit maar de startmotor draaide niet rond. paar keer geprobeerd , niks. de blower stond nog aan en toen ik die uitzette starte hij gewoon. ik rijden , toen ik weer thuiskwam meteen uit gezet en weer starten niets. blower uit en hij starte weer. enkele uren later weer proberen te starten met de blower aan . geen probleem. Ik dacht in eerste instantie dus de accu maar dat lijkt me onwaarschijnlijk. iemand enig idee waar ik het in kan zoeken en hoe te testen verder

bvd

samtari

Geplaatst door samtari (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan5047 (0) PRO, 9 jaar geleden

accu testen dan weet je meer, accupolen goed schoon?

samtari (0), 9 jaar geleden

Bedankt voor je snelle reactie Jan

Hoe test ik een accu. Heb gisteren de spanning gemeten en die zit op 12.7 volt. Als ik de blower aanzet zakt ie naar 12.0 volt.
Accupolen lijken me schoon. zit nog vaseline aan.

jan5047 (0) PRO, 9 jaar geleden

Met een accutester of meet de spanning van de accu tijdens het starten met een voltmeter, controleer ook alle verbindingen ook de massa

Nissanwielmonteur (0) PRO, 9 jaar geleden

ik zou het elektrisch deel van het contactslot eens controleren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.