Nissan Pixo 2009: Automaatbak vervangen

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: K10B, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 50

Goedemorgen allemaal,


Ik heb een technische vraag. Ik heb sindskort problemen met de automaat bak. Hij schakelt telaat en schokt teveel. Ik zit nu te kijken om de automaatbak te vervangen met een tweedehandse. Nu zit ik te kijken op verschillende sites en zie ik dat de automaatbak en ‘automaatcomputer’ los worden verkocht. Mijn vraag is kan ik een automaatbak van voertuig a en een automaatcomputer van voertuig b kopen en plaatsen in mijn auto? Zal dat voor problemen zorgen? Hebben jullie er ervaring mee?

Met vriendelijke groet aiaia

Geplaatst door

Aioi (65)

al 1 week lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Heb je al eens laten onderzoeken wat er mis is ?

Jaa

Aioi 65

1 week

Ja naar een specialist gebracht en die vroeg torenhoge prijzen. Dan kan ik liever heel de automaatbak vervangen, want die zijn een stuk goedkoper en met garantie, maar vandaar de vraag kan ik van 2 verschillende donor autos een automaatbak met een computer automaat toevoegen?

Aioi 65

1 week

Waarom niet een complete kopen ?
Denk wel dat het kan maar je zit dan wel met een probleem qua garantie als er iets mis is

Het liefst wil ik dat ook, maar ze worden continue los verkocht. Ik heb dr maar 1 compleet gevonden op onderdelenlijn en die was overdreven duur voorwat je kreeg qua km gereden op die automaat. Ik zit nu met dat inleren van die 2 losse componenten samen. Zal dat een probleem zijn?

Aioi 65

1 week

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Pixo of stel zelf een nieuwe vraag.