Nissan Qashqai 2009: Automatische verlichting

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: HR16, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 84

Hoi allemaal,

Ik heb een paar vragen over de autoverlichting.

Ik heb een Nissan QQ uit 2009. Op de verlichtingshendel zie ik de optie auto. Gaat de lampen automatisch aan op stand auto? Ik zie geen teken op het dashboard. Ben een keer uitgestapt uit de auto om te kijken, maar zag geen lampen aan. Bij slecht weer gaat de lampen volgens mij niet aan en in de tunnel? Gaan de lampen in de tunnel automatisch aan als die knop aangedraaid is op stand auto?
Geen idee hoe te checken. Ik doe maar voor de zekerheid toch handmatig de lampen aan in de tunnels.

Stel dat de lampen aan staan en ik doe de motor uit. Gaan daarmee de lampen ook automatisch uit? Niet gecheckt, ben bang dat het ten koste gaat van de accu.

De auto is van 2009. Weet niet of t allemaal kan hoor. Vroeg t me gewoon af

Gr

WJAA

Geplaatst door WJAA (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Qashqai? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 2 jaar geleden

Op de stand auto gaat de verlichting alleen aan als de lichtsensor ziet dat het donker wordt simpel gezegd , lichten gaan automatisch uit als je de auto uit zet , simpel te controleren als het s avonds donker is.

WJAA (0), 2 jaar geleden

Dank voor uw reactie. Gaan de lichten dan ook automatisch aan in de tunnel op stand auto? In sommige tunnels is het donker

kaleido 1 (1620) PRO, 2 jaar geleden

Als het goed is wel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Qashqai of stel zelf een nieuwe vraag.