close auto

Surf Advertentievrij op Problemcar.nl!

Geen afleiding meer, alleen de antwoorden die je zoekt. Word VIP en geniet van een volledig advertentievrije ervaring.

Word VIP voor slechts €1,99 per maand!

Word vip

Nissan Note 2008: Begon tijdens het rijden te haperen. Start nu niet meer

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: HR16, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 81

Ik reed ca 100km/h en de auto reed verder prima. Merkte er niks aan. Tot ik een vrachtwagen in wilde halen en dus bij 100 km.h een dot gas gaf. De auto begon te stotteren en leek vermogen te verliezen. Als ik daarna het gaspedaal langzaam induwde (dus geen dot gas) dan kwam hij wel weer op snelheid. Daarna nogmaals gepoogd met dot gas naar 110 kmh te gaan en in te halen. Wederom hetzelfde geval. Ik vertrouwde het niet dus 5km verder de eerstvolgende parking op gedraaid. Auto geparkeerd en uitgezet. Onder de motorkap gekeken (met nul technische kennis maar je moet wat). Uiteraard niks te zien en weer proberen te starten. Hij probeert wel te starten maar hij slaat niet aan. Alsof er geen brandstof (tank zit half vol) of spark is ofzo? Wat is jullie ingeving? Waar te zoeken?

Geplaatst door

achterhooker (60)

al 2 maanden lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Begin bij controleer op vonk en benzine. Mijn baas verkocht ooit een auto met volle tank was achter af een defecte meter. kwam 2 dagen later terug op de sleepwagen liep niet meer.

Highway 625
badge

2 maanden

Thanks. Het was uiteindelijk de brandstof en niet de vonk (defecte benzinepomp)

achterhooker 60

2 maanden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Note of stel zelf een nieuwe vraag.