Nissan Almera: benzine meter

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5

hallo heb een probleem als ik mijn auto tot de rand aftank dan blijft de benzine meter bijna eenkwart achter.heb de tankvlotter er uit gehaald beweegt goed vrij heen en weer maar wat kan het nou zijn heb het zin om het dachsbord er uit te halen en de meter aan de achter kan los te halen en met contakt spray in te spuiten hoor het graag

ron10325

Geplaatst door ron10325 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (10) PRO, 15 jaar geleden

nee ron dat heeft geen zin.
ik begrijp dat als de vlotter eruit is de meter wel vol aan geeft.
heeft de vlotter geen stang die je zo kan stellen of buigen dat hij vol aan gaat geven als de tank vol is.

groetjes jan.

ron10325 (0), 15 jaar geleden

bedankt jan nee ik heb niet het contakt aan gehad tijdens het heen en weer halen van de vlotter,maar de stang van de vlotter bewoog soepel op en neer hoe onstaat dat verschil eigelijk want het zit uiterraad in de tank

jan T (10) PRO, 15 jaar geleden

nou ron dat is moelijk tezeggen hoe dat onstaat in iedergeval niet dat je er zelf iets aan kan doen.
als je de vlotter er weer uit hebt dan moet je hem op contact zetten en kijken of de meter alle standen aan geft als je rustig de vlotter heen en weer laat gaan.
zit er dan ook een afwijking in de meter dan zul je het met een nieuwe moeten testen.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.