Nissan X-Trail: Blower draait constant op hoge toeren

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Tijdens een rit ging de kachel blower spontaan op hoge toeren, nu blijft hij constant op hoge toeren draaien ook al staat hij in de regelaar helemaal uit, zodra je de contact sleutel aan zet begint hij meteen op volle toeren te draaien, het maakt niet uit op welke stand de keuze mode staat. Ik heb maar tijdelijk de zekeringen ( 2 stuks ) eruit gehaald voor de herrie. De regelaar functioneert echter zonder de zekeringen nog wel.
Wie weet hier raad mee?

Shamresh

Geplaatst door Shamresh (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan X-Trail? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 10 jaar geleden

kACHEL weerstand.

Shamresh (0), 10 jaar geleden

Waar zit deze ? Bedankt alvast.

Nissanwielmonteur (0) PRO, 10 jaar geleden

Achter het dashbordkastje. Wit blokje, 2 dikke draden en 1 dunne.

Shamresh (0), 10 jaar geleden

Denk het te hebben gezien waar die zit, maak van de week werk van om deze te vervangen, laat het weten als het gelukt is.

Shamresh (0), 10 jaar geleden

Weerstand module inmiddels vervangen en kachel motor functioneert weer normaal.
Nogmaals bedankt voor de hulp.

Hans4040 (285) PRO, 10 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.

Shamresh (0), 10 jaar geleden

Een door mij eerder gemeld probleem doet echter nog steeds voort, nadat de motor is afgekoeld draait de motor na het starten zo'n 10 tot 20 seconden onregelmatig alsof één van de cilinders eerst even hapert om vervolgens weer normaal te draaien. Ook nadat de bougies waren vervangen was dit probleem niet verholpen, het lijkt erop dat het haperen van de ene cilinders met de tijd steeds langer duurt, zou het misschien aan de bobine liggen, de bougies hebben allemaal een eigen bobine.

Hans4040 (285) PRO, 10 jaar geleden

Geen ander probleem op dit forum bekend....

Moderator.

Shamresh (0), 10 jaar geleden

Had vorig jaar november geplaatst, maar ik had wekenlang geen reacties, nu vind ik het bericht inderdaad niet meer terug.

Hans4040 (285) PRO, 10 jaar geleden

Dat klopt ....wanneer er geen reactie komt op een vraag, wordt het na 1 maand verwijdert.

Moderator.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan X-Trail of stel zelf een nieuwe vraag.