Nissan Sunny 1993: Centrale Vergrendeling

Bouwjaar: 1993

Mijn centrale vergrendeling (geen afstandsbediening !) haperde al een tijdje ... soms lukt het wel dan weer niet.
Na een tijdje lukte het meestal enkel wanneer je de bestuurdersdeur vanbinnen uit dichtdeed (knop in de deur) en niet meer vanbuiten via het slot. Wanneer ik lange tijd gereden had lukte het weer wel, waardoor ik dacht dat er misschien te weinig stroom of spanning naar het mechanisme ging ... ik ben geen technieker dus ik heb géén idee. Sinds enkele maanden doet ie helemaal niks meer en dien ik de deuren allemaal manueel af te sluiten. Is het motortje stuk ? En is dat dan voor alle deuren ? Of is er ergens een zekering die ik eens kan nakijken (vind er geen waarvan ik denk dat die wel voor de cv kan dienen ...). Wat kan ik allemaal nakijken en hoe kan ik zien of het defect is ? Bedankt voor de reacties en hulp !!!

Sunnietje

Geplaatst door Sunnietje , lid sinds 18 jaar geleden

3 Reacties

Michel7773 PRO, 18 jaar geleden

waarschijnlijk is de schakelaar binnen in de lv deur kapot.

Sunnietje, 18 jaar geleden

Heb de schakelaar eruit gehaald. Dat is dat bakje in de deur van de bestuurder. Toen ik dat opendeed zag de printplaat er niet zo goed uit. Denk dat er een circuit of zekering stuk is. Weet het echter niet zeker. Kan ik dat checken ?? Heb wel een beetje verstand van electriciteit maar niet genoeg om bijvoorbeeld deze electronica (circuit, zekeringen, en wa er nog allemaal op de printplaat aanwezig is - een relais vermoed ik...) uit te meten.

wicked11976, 18 jaar geleden

Hello, ik zit met hetzelfde probleem, heb je het ondertussen al kunnen oplossen Ben?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!