Nissan Patrol: controlelampje motorstoring (check)

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3liter

ik heb een probleem als ik mijn motor start is er nog niets aan de had maar als ik een paar keer gas geeft dan gaat het lampje branden motor check wat kan dat zijn de auto loopt niet hoe hij moet zijn hij wil wel maar kan niet en af en toe slaat hij gewoon af tijdens het rijden en als ik weel gas geef dan duurt het lang dat hij in een andre versneling gaat ik heb wel een automaat er zijn wel nieuwe rembloken vernieuwt hij heeft toen ik heb een onderhouts buurt heb gegeven

wie kan mijn helpen

gr guus

patrol210470

Geplaatst door patrol210470 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Patrol? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hellbat (0) PRO, 16 jaar geleden

even langs de garage gaan en laten uitlezen, in het geval van een motorlampje dat gaat branden zal er waarschijnlijk een fout worden opgeslagen.

Het kan nu vanalles zijn, turbodruk, brandstofdruk, timing, etc, maar na uitlezen weet je in elk geval welke kant je het moet gaan zoeken.

Groeten Marcel'

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Patrol of stel zelf een nieuwe vraag.