Nissan Patrol: koppeling

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.8 tdi

mijn koppeling begint te slippen als ik rij en ik wil gas bij geven maar met op trekken en in zijn 1 met handrem erop valt hij stop ik heb in het vliegwiel huis gekeken en dat is droog dus hij lekt geen olie ik heb nog nooit een koppeling vervangen is dit zelf te doen en waar moet ik op letten nieuwe koppeling met drukgroep kompleet kost 430euro maar dan moet ik hem er zelf in zien te zetten

weedking

Geplaatst door weedking (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Patrol? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

asx (0) PRO, 16 jaar geleden

is te doen met put of brug, is wel een lastige bak door de tussenbak die er aan zit, zwaar en moeilijk goed te ondersteunen.
Als je het nog nooit gedaan hebt; laat het dan doen

weedking (0), 16 jaar geleden

een put heb ik die heb ik juist gemaakt om zelf te kunnen sleutelen dus wil het toch zelf proberen dus moet de tussenbak en versnellingsbak aan elkaar laten zitten en wat moet ik doen met de versnellingspook moet die er af of zit daar genoeg ruimten om hem weg te krijgen.

asx (0) PRO, 16 jaar geleden

is al even geleden, maar ik denk dat ik de pook er gewon even af heb gehaald. De bak moet je goed ondersteunen omdat hij anders wegkantelt( ene kant zwaarder dan de andere)

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

als je een put krik nebt met blokken ondersteunen
anders een 2 tal spanbanden omder de bak door en daarin ophangen an t chassis

mark7253 (0) PRO, 16 jaar geleden

je hebt 2 versn. bak krikken nodig anders tussenbak eraf halen want is zwaar alles bij elkaar pook bovenop los maken 4 bouten sleutel 12 als je de bak laat zakken hoef niet van binnen kan van onderuit als je de deksel van de pook eraf haalt voorzichtig aan linkse kant onder deksel zit een veer andrers valt in de bak even eruit halen gewoon even sleutelen

weedking (0), 16 jaar geleden

hallo nou de bak ligt er onder uit viel mee 4uurtjes werk alleen wat bouten van de koppeling steun afgedraait dus die moet ik uit boren heb nieuw pakket bestelt nu zit er alleen aan het vliegwiel ook een plaat die zo een 5cm heen en weer kan draaien is dat goed of hoort die vast te zitten of minder te bewegen .

Nissanwielmonteur (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo,

Als je dualmass vliegwiel meer als 13.9 mm verdraait van het linker tot rechteraanslagpunt dan is die uit de specificatie.

Ton

weedking (0), 16 jaar geleden

oke en wat betekent dit moet ik er een nieuwen op zetten of kan ik dit afstellen.

Nissanwielmonteur (0) PRO, 16 jaar geleden

Dat is niet afstelbaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Patrol of stel zelf een nieuwe vraag.