Nissan Micra: Cvt

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0 16V

HELP!!

Ik heb een Micra met CVT bak.Hij heeft een langere tijd stil gestaan vanwege startproblemen. Na het vervangen van de accu bleek hij de volgende morgen weer met een dode accu te staan?? Na een gesprek met een garagehouder wist de beste man mij te vertellen dat ik waarschijnlijk een lekstroom heb op de diode van de dinamo, dus heb deze na mijn vakantie ook nog vervangen. Starten lopen!!

Onderweg naar de pomp, hoorde ik een vreemd geluid uit de bak komen. Direct daarna ging het controlelampje branden van de CVT versnellingsbak. Ik kan gas geven wat ik wil, maar hij grijpt niet meer aan.

Weet iemand wat er aan de hand kan zijn?? Ik heb het oliepeil gecontroleerd, maar naar eer en geweten zit er nog voldoende olie in...

Groeten,

Jost

jpaehlig

Geplaatst door jpaehlig (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

diesel johnny (0) PRO, 13 jaar geleden

Uit laten lezen met consult van nissan,zit zelf diagnose op.

kan van alles zijn ,heb er verschillende gemaakt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.