Nissan Micra: Defecte CD speler

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Beste,

Ik heb een Micra waarvan in eens de CD-speler (originele Micra radio/cd-speler) het niet meer doet, radio doet het wel. Ik wil nu dus een andere radio/cd-speler plaatsen. Ik ben inmiddels via deze site er achter gekomen hoe dit moet gebeuren.

Graag wil ik weten of na het plaatsen van een nieuwe radio, het stuurbedieningsmechanisme voor de radio nog wel werkt (is wel zo handig) Ook heb ik op de site iets gelezen over een omruil systeem van orginele Nissan radio's. Graag zou ik willen weten wat hier precies mee bedoelt wordt.

Alvast hartelijk dank voor het meedenken.

Gr. Mama Tipster

p.s. ik zit net te bedenken. De standaard radio/cd speler is qua hoogte vrij breed. De meeste radio's zijn veel smaller. Wie heeft ook in zijn Micra (2003) een andere autoradio geplaatst die volledig past in de ruimte van de oude autoradio?

mama_tipster

Geplaatst door mama_tipster (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 13 jaar geleden

Hallo,

Als je er een andere radio inzet dan werkt de stuurwielbediening niet meer. Of je moet een radio hebben waar stuurbediening op aangesloten kan worden, maar dan moet je nog een koppeling hebben die de stuurbediening omzet in een begrijpelijk signaal voor de radio.

Het omruilsysteem is er alleen voor radio's van Clarion en navigatiedelen van Xanavi.

Ik heb een afbeelding gezocht en neem aan dat het over dit toestel en afmetingen gaat:

http://cgi.ebay.co.uk/GENUINE-NISSAN-MIC...


Hier past gewoon een andere radio in.

sjaak10918 (0) PRO, 13 jaar geleden

soms leest een cd speler niet omdat de lens vies is. Als de radio eruit is zou je de radio open kunnen maken en kijken of de lens schoon te maken is met alcohol en wattestaafjes.

mama_tipster (0), 13 jaar geleden

Dank je wel heren voor de antwoorden!!

Gr. Mama_Tipster

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.