Nissan Terrano: Een vraag

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.7 TD

Hallo,

Misschien kan iemand mij helpen, ik heb een Nissan Terrano 1 2.7 TD uit 1990 in het buitenland.
Ik heb wat reserve spullen nodig nou kan ik een Turbo, Cylinderkop, brandstofpomp en een waterpomp kopen van een Ford Maverick 2.7 TD uit 1994 volgens de eigenaar zijn de spullen het zelfde.
Kan iemand mij daar info geven voordat ik de hele eind gaat rijden en misschien pas het niet.

Ik zal voor de zekerheid de chasisnummer geven misschien hebben jullie er wat aan.

JN1WBYD21U0102685

Alvast bedank voor jullie hulp.

M.M

sunchaser31

Geplaatst door sunchaser31 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Terrano? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

TheoStek (0) PRO, 16 jaar geleden

Wat ik ervan weet is dat de Nissan Terrano II en de Ford Maverick I identiek hetzelfde zijn en werden door Nissan in Spanje gebouwd tot 1999.

De Terrano I en II zijn uitgevoerd met verschillende motoren, in de Terrano II ligt dezelfde motor als de versie I.
2,7 4 cilinder Turbo Diesel 73 KW. als ook de Ford Maverick.
De andere diesel motor van de Terrano II is 2,7 4 cilinder Turbo Diesel 92 KW Intercooler - 3,0 4 cilinder Turbo Diesel 113 KW

Nissanwielmonteur (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo,

Ik heb aan de hand van jou chassisnummer de genoemde delen opgezocht. Toen vergeleken met de 2.7 van de TerranoII. Er heeft werkelijk geen 1 deel hetzelfde nummer. Let er wel op dat het het eigenlijk bij de WD21 over een King-Cab uit Japan hebben en bij de TerranoII over een Spaanse auto.

Of je de gok wil wagen moet jezelf weten.

Groetjes Ton

sunchaser31 (0), 16 jaar geleden

Hallo,

Ik ben vandaag naar de Nissan dealer in Rotterdam geweest en volgens hun is de motor in de Terrano 2 het zelfde in de Terrano 1 en is de Terrano 2 het zelfde als de Ford Maverick. Ik heb op de Internetsire van www.partbase.nl gezocht naar de onderdelen of ze verschillen van de Terrano 1 en de Terrano 2 en de onderdelen zijn volgens de site het zelfde allen de Maverick zijn andere onderdelennummers. Bijv. de Turbo kost voor de Nissan Terrano 1 en 2 € 630.00 en voor de Ford € 450.00. Dat begrijp ik niet.

Mvg

Mo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Terrano of stel zelf een nieuwe vraag.