Nissan Micra 2002: Elektrische ramen zekering brand door

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CGA3, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 60

Hi iedereen,

Ik heb een Nissan Micra uit 2002. Een tijdje geleden werkten de elektrische ramen ineens niet meer. Ook de centrale deurvergrendeling deed het niet. Ik kwam erachter dat er een 30A zekering was doorgebrand waar deze twee systemen op beveiligd zijn. De zekering vervangen, en probleem leek verholpen. Ramen en cpv werkte weer.

Echter nadat ik de auto had stilgezet, en een paar uur later weer startte, verscheen hetzelfde probleem. De zekering bleek wederom doorgebrand. Goed, er zal dus iets mis zijn in het circuit gok ik, ergens wordt kortsluiting veroorzaakt. Ik heb de bestuurdersdeur open gemaakt, en zag dat er wel een beetje vocht op de connector van raammechaniek zat. Dit laten opdrogen, en opnieuw zekering vervangen.

Echter zelfde deed zich weer voor: Na auto stopzetten, en even later weer gebruiken bleek zekering weer kapot.

Ik gok dat het fout gaat op het moment dat ik de auto uit, of aan zet. Ook meende ik een relais te horen die een beetje op hol sloeg.

Heeft iemand een idee hoe ik dit het best kan oplossen?

Alvast bedankt!!

Ludo

Ludozen

Geplaatst door Ludozen , lid sinds 5 maanden geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Als je uitstapt doe de auto dan eens niet op slot , kijk of hij dan wel heel blijft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.