Nissan Patrol: Embleem op de motorkap.

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: r28dt

Auto heeft schade voor, nu zat hier een embleem bovenop net als een mercedes. Nu kan de dealer aan de hand van het chassisnummer het juiste onderdeel niet vinden.(is een orgineel onderdeel)
Klant wil graag het logo weer op de kap terug.
Ik weet dat deze site niet voor onderdelen is, maar is er iemand die mij kan vertellen op welke nissan dit orgineel gezeten heeft of mij een onderdeelnummer kan doorgeven zodat ik het bij de dealer kan bestellen en mijn klant weer blij kan maken?

Alvast bedankt..

Postie

Geplaatst door Postie (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Patrol? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

turbozh (0) PRO, 14 jaar geleden

Heej Postie, vreemde zaak, heb je al een andere dealer geprobeerd?

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Een Patrol heeft nooit een embleem op de kap. Die zit op de grille. Dat ornament wat op de kap staat is een accessoire en dus niet op chassisnummer terug te vinden. Ik zou kunnen kijken of ik je aan een onderdeelnummer kan helpen.


Ton

Postie (0) PRO, 14 jaar geleden

Dat zou dan wel erg fijn zijn.

Alvast bedankt

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Hallo,

Ik heb me een klein beetje vergist. Dit motorkapornament was ooit standaard op de Patrol160. Te vinden op Eurofast sectie 990.
Dit was ter ere van het 25 jarig bestaan. (Staat erbij). Dus wat er nou precies op dat ornament staat dat weet ik dus niet.

Verder stond het ook in de accessoiresfolder van de Y60. Heb die weer gevonden in een stoffig hoekje. Het onderdeelnummer is: 65890-C7900 en staat vandaag voor €42.75 ex in de prijslijst. Verder nog de moer met nummer: 08911-34210. Volgens mij iets van €0.70 ex btw.

Ik hoop dat ik je hiermee heb kunnen helpen. Ik weet overigens niet of het onderdeel nog leverbaar is.


Ton

Postie (0) PRO, 14 jaar geleden

Gisteren onderdelen binnen gekregen, precies wat we zochten.
Dank voor je hulp Nissanwielmonteur.....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Patrol of stel zelf een nieuwe vraag.