Nissan Navara : Foutcode P2002

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 Turbo DCI

Mijn Nissan Navara maakt geen vermogen, niet meer dan 2500 t/pm en niet harder dan 50km/u. Bij het uitlezen is code P2002 gemeld. Wie kan mij vertellen wat dit betekent en hoe dit opgelost kan worden?

Richard2014

Geplaatst door Richard2014 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Navara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 10 jaar geleden

Dan zit het roetfilter dicht en moet deze handmatig geregenereerd worden.

Richard2014 (0), 10 jaar geleden

En als het roetfilter er tussenuit is gehaald?

Highway (145) PRO, 10 jaar geleden

was het er al tussen uitgehaald of heb je dat nu gedaan? Als het er tussen uitgehaald was dan hebben ze de SW niet goed aangepast. Als je het er nu tussen uithaalt dan zal hij niet direct goed lopen en meerdere storingen opslaan naar mijn idee.

Nissanwielmonteur (0) PRO, 10 jaar geleden

Ja dat soort praktijken daar hou ik me niet mee bezig. In ieder geval heb je dan een probleem tijdens de keuring.

Richard2014 (0), 10 jaar geleden

De auto staat in het buitenland, men dacht daar het probleem met het lage vermogen en geen snelheid zo op te kunnen lossen, wij waren daar helaas niet bij. Feit is nu dat we proberen te achterhalen wat het probleem is zodat we evt. onderdelen kunnen kopen en meenemen naar het buitenland. Dus geen duistere praktijken o.i.d.:-)

Nissanwielmonteur (0) PRO, 10 jaar geleden

Dat veranderd al heel veel. Denk dat als je naar een Nissan dealer gaat en laat regenereren dat het probleem opgelost is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Navara of stel zelf een nieuwe vraag.