Nissan Micra: Geen achterlicht, remlicht, dashboard verlichting en tijd.

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0 16v

Hallo allen,

Bij het instappen merkte ik op dat ik geen binnenverlichting, sigaretten aansteker en klok weergave op het dashboard had. Auto geeft ook geen controle lampjes op dashboard weer, behalve van het grootlicht. Na starten van de auto en het inschakelen van de verlichting merkte ik dat ook de achterlichten, kentekenverlichting en remlichten niet werken. De verwarming/blazer in de auto werkt wel. De voorlampen (stadslicht, rijlicht en grootlicht) werken wel gewoon. Geen radio ingebouwd, alle zekeringen (zowel in de auto als onder de motorkap) nagekeken. Lampjes achterin nagekeken geen van allen defect. Heeft iemand nog een idee waar ik dit in moet zoeken of wat dit kan zijn?

micraprobleempje

Geplaatst door micraprobleempje (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Ralf_Jensen (0) PRO, 8 jaar geleden

Controleer nogmaals je zekeringen.
Anders denk ik aan een onderbroken draad. Wellicht ergens bij het contactslot. Maar eerst de zekeringen.!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.