Nissan Patrol: geen display Patrol '88

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Diesel, Motorcode: 95pk

Toerenteller, oliedrukmeter en watertemperatuurmeter werken niet meer. ook geen controlelampje van dynamo +61, alleen het gloeiplampje werkt met contact aan. heb spanning gemeten op de 2polige stekker die op de dynamo komt, komt op beide pootjes 24v te staan, 1 constant +30, andere contact+15
Voeding B+ is ook in orde. Dynamo eraf gehaald en laten testen/controleren door erkend bedrijf. conclusie; dynamo is in orde..
Dit probleem is plotseling ontstaan, hoe is ook niet bekend. de Patrol word alleen in de zomermaanden gebruikt en is vorig jaar zomer rijdend met werkend display, toerenteller en alle meters werkten gewoon, binnen gezet. Auto heeft een heel jaar stil gestaan. Vorige maand uit de schuur gereden en geen toerenteller en meters meer.
heb de bedrading rondom display en onder dashbord gecontroleerd, zekeringen gecontroleerd en zijn allemaal in orde. ik kon alleen zekeringen vinden onder het dashboard aan bijrijderszijde. misschien zitten er ergens anders nog zekeringen?
ik heb ook geen schema voor deze auto misschien dat iemand me hier aan kan helpen? of misschien iemand die dit probleem kent of een oorzaak/oplossing denkt te weten?

Bvd

Lenny van Klinken

Motobruinisse

Geplaatst door Motobruinisse (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Patrol? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

p van g (0) PRO, 16 jaar geleden

links onder het dashbord zitten 2 omvormers van 24 naar 12 volt deze moet je eerst even controleren sucses.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Patrol of stel zelf een nieuwe vraag.