Nissan Patrol: distributie snaar

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 28tdi

met deze snaar heb ik nu 40,000km gereden in 3 jaar precies,de vorige snaar heb ik na 3 jaar ook laten vervangen met 40,000km er op.Maar die zag er nog zo goed uit ,zelfs de tekst op de rugzijde van de snaar die over de spanrol loopt,kon ik nog prima lezen.ik heb toen ook de snaar binnenste buiten gedraaid en gecontroleerd op breuk maar het zag er perfect uit,daarom mijn vraag,zou 4 jaar overdreven zijn?per jaar rijd ik niet meer dan 13000km.ik heb de auto nu dus al 6 jaar.graag zie ik een antwoord .bedankt alvast

hpvantiel

Geplaatst door hpvantiel (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Patrol? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Frank3158 (0), 16 jaar geleden

feit blijft dat het materiaal verdroogt en veroudert,
zelfs al rij je er geen meter mee.

4 jaar ipv 3 zal vermoedelijk wel gaan,
ik zou het risico niet graag nemen.

informeer eens voor een ruwe schatting wat het zou kosten als hij breekt,
misschien kan dat je helpen de juiste beslissing te nemen.

hpvantiel (0), 16 jaar geleden

maar er zijn toch veel merken die 5 jaar aangeven voor een snaar? is dat dan van ander materiaal gemaakt ofzo?Vandaar dat het me lijkt dat 3jaar toch wel heel kort is.
zeker nadat ik de vorige keer de snaar goed heb bestudeerd.Maar ik wil evenzo goed bedanken voor elke reactie die ik krijg op mijn vraag.
Bedankt alvast

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Patrol of stel zelf een nieuwe vraag.