Nissan QASHQAI: geen stroom brandstofpomp

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Motorcode: K9K, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 76

dag allemaal,
ik heb een nissan qashqai 1.5 dci uit 2010 j10.
mijn brandstofpomp in de tank zit krijgt geen stroom.de pomp zelf werkt wel die heb ik eruit gehaalt en getest die werkt.alle zekeringen gecontroleert en de relaos gedomonteert en getest werken ook.maar kriig nog steeds geen stroom op mijn stekker.wat ik wel vreemd vindt ik kan wel met mijn uitleeskast de brandstofpomp die in de tank zit laten aansturen.ik kan ook de auto starten zodra ik brandstof balletje oppomp en bramdstof naar de verstuivers heb loopt hij goed dan kijk ik of ik dan wel stroom heb op mijn stekker tijdens het lopende motor heb ik weer geen stroom.en valt de motor weer stil natuurlijk.
nou is de vraag zit zo een soort schakelaar net als renault fiat voor brand beveiling ofzo die de pomp uitschakelt ook in de nissan of wat kan het zijn waar moet ik verder zoeken wie o wie kan mij helpen.alvast bedankt

ps: let aub ff niet op mijn punt e komma's

MESUT ONAY

Geplaatst door MESUT ONAY , lid sinds 13 jaar geleden

2 Reacties

oldford PRO, 3 jaar geleden

De botsbeveiliging die je bedoelt is het niet.
Als die inkomt dan draait de pomp nooit, ook niet via aansturen met de uitleeskast.

Heb je wel een toerental op je uitleeskast als de motor even draait met jouw startmethode?

MESUT ONAY, 3 jaar geleden

jazeker die heb ik maar nog een andere vraag de accupool is er ook eraf geweest kan het zijn dat de sleutels zijn code kwijt is net als de renault ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Qashqai of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.