Nissan Kubistar: geen vermogen dci 50

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: dci 50

Hallo,

ik heb een probleem met mijn Kubistar en dat is als volgt, als ik snel optrek beginnen allerlei rode lampjes te branden, doe ik het rustig aan brandt er geen lampje, heeft iemand een idee wat dat zijn kan. km stand 360.000km lange afstanden.
ik wil er mischien een andere motor erin zetten, past daar elke renault motor in of moet ik me aan een DCI50 houden, weet iemand toevallig welke motor nummer dat is.

alvst bedankt voor jullie moeite.

Toontje

Toontje 147

Geplaatst door Toontje 147 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Kubistar? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Toontje 147 (0), 9 jaar geleden

Hallo,

er zit een K9K motor in, maar wat betekenen die getallen er achter zoals 702-704 enzevoort

Hans4040 (305) PRO, 9 jaar geleden

een andere motor erin omdat er rode lampjes branden..?
Welke lampjes..

Toontje 147 (0), 9 jaar geleden

Hoi,

motor heeft 360000km gelopen, dus dan denk ik de motor is op, of de dieselpomp is defect en dan wordt het duur, misschien een totaal verkeerde gedachte.
Ik heb het gevoel dat de pomp dus defect is, bij vol gas houdt hij in, dus te weinig Diesel of misschien wat anders? Nieuwe Pomp incl distriebutie wissel kost ook veel geld.

groetjes,

Toon

primera p11 (0), 9 jaar geleden

Ik zou eerst maar eens een fatsoenlijke diagnose laten stellen i.p.v. de motor te gaan vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Kubistar of stel zelf een nieuwe vraag.