Nissan Primera: Geen water uit de achterruiten sproeier

Bouwjaar: 1998

Estate 2 liter, proeier voorruit gaat goed, achter weinig tot geen water/druk meer, misschien is het filtertje vuil/verkalkt.
Heb al met azijn ontkalkt maar blijft geen water door geven.
Geen slang beknellingen onderweg naar achteren gevonden.

Iemand een tip ?
Waar zit het de aansluiting of filter, onder de wielkast beplating ?

hoor graag groetjes Wil de Jong

Wortel12306

Geplaatst door Wortel12306 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Bennie (0) PRO, 18 jaar geleden

Kijk eens bij de achterklep aan de binnenkant. Daar zit een grote plastic plaat. Als je die weghaalt zit er als het goed is vlakbij de sproeikop een klepje tussen de slang. Deze wil nog wel eens kapot gaan en laat dan geen water meer door. Groetjes Ben.

Jeroentje5398 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ben, dit heet een terugstoomklep !!
Maar.. ja je moet effe kijken ACHTER de afdekkappen van de achterklep; aan de bovenzijde, aan de rechterzijde -> daar zit dit klepje. Als je de slang aan de rechterkant van deit klepje losneemt en sproeit...en de waterdruk is nog laag, is je watertoevoer gestremd door....(zeg het maar.!)Als de waterdruk goed is, is je kleppie naar de knoppe !!

suc6 Jeroen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.