Nissan Micra: Handremlampje blijft branden na remblokken & remvloeistof vervan

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Hallo,

Ik heb mijn remblokken vervangen, en de remvloeistof weer bijgevuld.
Dit ging allemaal prima, alleen had ik verwacht dat het handremlampje wat was gaan branden omdat ik er bijna zeker van ben dat mijn remblokken 'op' waren, nu vanzelf weer uit zou gaan. (Ze waren ook zo goed als op).

In de beschrijving van de remblokken (merk TRW) staat bij stap 1 dat je een stekkertje los moet maken?? maar die kon ik dus niet vinden in de buurt van de remschijven en blokken? Is er een kans dat mijn oude model dit niet heeft?
of moet ik hem op een andere manier resetten? ik neem aan dat ik niet het hele dashboard eraf hoef te halen?
aan de andere kant moet er waarschijnlijk wel iets gereset of aan uit gezet worden ofzo? want hij is natuurlijk gaan branden omdta hij een signaal kreeg!!

ik hoop dat iemand mijn vraag snapt en een oplossing weet!
mvg,
Jasper

Jaspervs

Geplaatst door Jaspervs (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

cor van jaarsveld (0) PRO, 11 jaar geleden

Het lampje van de handrem behoort aan te geven dat de handrem is niet in zijn uiterste ruststand staat. de schakelaar ervan zit meestal onder de handel...

Jaspervs (0), 11 jaar geleden

hallo,

Het is opgelost!! ik moest blijkbaar gewoon wat langer wachten, circa 3uur, voordat het lampje uit ging!

bedankt

Nissanwielmonteur (0) PRO, 11 jaar geleden

Dat handremlampje is ook gelijk remvloeistofniveaulampje. De vlotter is blijven kleven denk ik en opeens losgekomen en weer bovenop de loeistof gaan drijven. Daardoor lampje uit. Dat draadje bij de remblokken heeft overigens geeneen Nissan personen auto.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.