Nissan Pick-Up: hikt

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: yd25ddti

We hebben hier een nissan pickup tdi staan en deze auto hikt/houd in alleen in 3 de versnelling bij gas geven de verstuivers zij al getest en gereviceerd.en uitgelezen geen foutcode.wie heeft dit wel eens mee gemaakt???????????
Hij begind het nu ook in de andere versn.te doen.

jantjes

Geplaatst door jantjes (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Pick-Up? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jantjes (0) PRO, 13 jaar geleden

[quote=jantjes]We hebben hier een nissan pickup tdi staan en deze auto hikt/houd in alleen in 3 de versnelling bij gas geven de verstuivers zij al getest en gereviceerd.en uitgelezen geen foutcode.wie heeft dit wel eens mee gemaakt???????????
Hij begind het nu ook in de andere versn.te doen.[/quote]
oplossing gevonden het was de neutraalschakelaar.

Siem Bijman (140) PRO, 13 jaar geleden

Dankje voor je oplossing te vermelden Jan.

Wat bedoel je precies met "het zat in de neutraal schakelaar"?

Siem

jantjes (0) PRO, 13 jaar geleden

[quote=Siem Bijman]Dankje voor je oplossing te vermelden Jan.

Wat bedoel je precies met "het zat in de neutraal schakelaar"?

Siem[/quote]
er had iemand ons gemailt daar voor nog bedankt en die zei dat het probleem in neutraalschakelaar zat wat deze precies doet weet ik niet ,
er zitten twee schakelaars op de bak een van de achteruit en de andere zou de neutraalschakelaar zij toen we gingen rijen met de auto en je rrijd in ze drie en je duwde tegen de pook aan dan ging hij gelijk goed rijden dus de schakelaar vervangen en hij rijd weer als nieuw,ik hoop dat dit een beter antwoord is dan dat ik eerst had geschreven.

    Welke van de twee schakelaars is de neutraal schakelaar? - Maxxum (0), 2 jaar geleden

Rob D22 (0), 13 jaar geleden

Ik lees dit net en wil er een uitleg over geven.

Als de auto tijdens het rijden begint te hikken boven de 2700 toeren, dan denkt de motormanagment namelijk dat de versnellingsbak in zijn vrij staat en gaat dan inhouden (een veiligheid).

In zijn neutraal wordt het contact gemaakt in deze schakelaar. Als je de stekker er van los trekt denkt de motormanagment dat de auto de gehele tijd in zijn versnelling staat en zal het probleem zich niet voor doen. Het enige probleem is dat het heat-knopje niet meer werkt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Pick-Up of stel zelf een nieuwe vraag.