Nissan Sunny: Hoog benzineverbruik

Bouwjaar: 1992

Joost1979

Geplaatst door Joost1979 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 18 jaar geleden

Meet even het verbruik. Schrijf bij het tanken de km stand op. Ga rijden en schrijf bij de volgende tankbeurt weer de km stand op. Neem de gereden afstand en deel dit door het aantal getankte kilometers en je hebt globaal het verbruik.

16 (0), 18 jaar geleden

het kan zijn als het een is met een carburator dat de schoke blijft opstaan. je kan dat zien de eerste klep achter de luchtfilter moet open staan als de moter warm is. als deze dicht blijft staan dan is het gevolg een hoog brandstof verbruik.

mario

TheSaint77 (0), 18 jaar geleden

Ja, klopt. Bij mij ook het geval geweest. Kan ook een relais zijn. Mijn Nissangarage heeft het choke-relais (klopt dit?) doorgelust met een draad en het relais weggegooid. Werkt nu perfect. Choke gaat ook aan en automatisch uit. Snap nu alleen niet waar dat relais nu goed voor was.

16 (0), 18 jaar geleden

had te maken met het feit dat de choke vroger werkte als de motor draait en nu van zodra het contact op staat. me al klein nadeel als je het contact op zet en dan pas na 10 minuten start bij koude moter dat dit zeer slecht zal gaan omdat de choke klep dan al open staat dus geen choke.

gr mario

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.