Nissan Sunny: remschijf

Bouwjaar: 1992

Aan een kant van de auto slijt de remschijf ongelijkmatig af. Aan de buitenzijde is er niets aan de hand maar aan de binnen kant is het niet goed. Hij is bij de as nog mooi maar naar de buitenkant van de schijf wordt hij steeds dunner.
Waar kan dit aan liggen? Bij lage snelheden trilt het stuur ook iets.
Als ik de schijven vervang moet ik dan ook de klauwen vervangen?
mvg thijs

soulex

Geplaatst door soulex (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

peter8765 (0) PRO, 18 jaar geleden

Waarschijlijk een klauw dat vastzit!! pennen en pomp nazien en schijf vervangen!

16 (0), 18 jaar geleden

stuur kan trillen van banden als het altijd is bij een bepaalde snelheid of door kromme remschijven dan is het enkel als je remt. remschijven kan jer vervangen maar daarom moet je de klauwen niet vervangen maar wel nazien als ze niet vast zitten of als de blokken niet vast zitten in de klauw

soulex (0), 18 jaar geleden

De wielen zijn gebalanceerd en trillen, en het stuur trilt alleen bij lage snelheden (tot 60/70 km/u). Ik heb de boel weer uitelkaar gehad en nu zien ik dat allebei de remschijven op dezelfde manier ongelijkmatig zijn afgesleten. Alleen dan de binnenzijde van de schijf. De klauwen en remcilinders nagekeken werken goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.