Nissan nissan micra K11: Hoogteverstelling lampen

Bouwjaar: 1998

Heb een hoogteverstelling van de koplampen in de auto die het niet doet. Er zit een draaiknopje op het dashboard maar er gebeurt niks al ik er aan draai. Ben aan het meten geweest en heb wel stroom op de aansluitingen van de motortje's. Kan het zijn dat deze schakelaar defect is of kunnen ook alle 2 de motortje's kapot zijn. Gr Fred

kombikart

Geplaatst door kombikart (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan T (10) PRO, 18 jaar geleden

kijk eerst naar de zekeringen ; dan naar de schakelaar en als laaste naar de verstel motortjes want alle twee twee tegelijk stuk is toevallig maar kan wel.
groetjes jan.

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Wel ff op kontakt he?

kombikart (0), 18 jaar geleden

Heb ik al gedaan natuurlijk. Zal van het weekend eens gaan kijken of ik er uit kom. De zekeringen zijn allemaal ok. Kan evt voor een paar euro wel een andere schakelaar hier op de sloop halen. Werkt het dan nog niet evt andere motortjes. Er liggen hier nl 2 van deze Micra's op de sloop. Gr

JEROEN5326 (0) PRO, 18 jaar geleden

IK denk dat het je motorretjes zijn , komt vaker voor. Dat het er twee tegelijk zijn is........p e c h


suc7 Jeroen

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

wel heel toevallig, maar het zou kunnen natuurlijk

Sytze

asfaltrocker (0), 4 jaar geleden

Wat ook voorkomt dat een van de twee hoogteverstelling het niet doet of beide dat de kabels aan de schakelaar los worden getrokken voor apk.moet ook de schakelaar tijdens apk eruit gehaald worden en na de apk terug in gezet.
Anders heb je een gat in je dash

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.