Nissan Micra: inhouden

Bouwjaar: 1994

Wij hebben een Micra 1,0 16V Twin Cam CG 10 DE die zogauw hij warmer wordt ontzettend inhoudt, overslaat en geheel geen kracht meer heeft, heb geen stekker voor uit te lezen, 4 gasmeting stationair is goed,bougies kabels en brandstoffilter nieuw, anwb kwam er ook niet uit, is van de snelweg gehaald, denk zelf aan lu massameter, maar die zit in de aanzuigbuis van de monopoint en lijkt me erg duur; in vorige berichten las ik over doorsolderen en bovenste gedeelte eraf halen; heeft iemand misschien een oplossing? alvast bedankt

jjbalmszonen

Geplaatst door jjbalmszonen (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

16 (0), 18 jaar geleden

het is vooral bruut schokken dat ze dan doen als het de luchtmassa meter is. ik zelf heb er al met sucses hersteld. in namaak ongeveer 125¤ origineel 550 a 600¤ dacht ik. je kan het altijd eens proberen maar voor zeker te zijn eens uitlezen. het lampje van motor storing brandt niet voor deze storing.

gr mario

petertje8910 (0) PRO, 18 jaar geleden

als je aan de rechter kant staat van de auto,zie je onder het luchtfilter een aluminium plaatje,deze moet je lossnijden, alle contacten door solderen en de kans is zeer groot dat je geen problemen meer heb,heb het laatst ook gehad bij een klant,tot nu toe nog niet weer gezien(helaas was wel een lekker ding)

16 (0), 18 jaar geleden

zo zie je dat het zelf herstellen van deze luchtmassa meter in veel gevallen best mogelijk is

Bevers (0), 18 jaar geleden

Ik heb ook al eens hetzelfde probleem gehad op zo een Micra waar de lmm stuk was... De wagen begon dan bruusk te schokken zoals Mario zegt.

JOHN5671 (0) PRO, 18 jaar geleden

Reparatie ook uitgevoerd , werkte perfect.
Nog bedankt voor de tip (toch handig deze site).

jjbalmszonen (0) PRO, 18 jaar geleden

Bedankt voor de reacties, cpl luchtmassameterhuis vervangen,vernieuwd, dus het gehele carburatiegedeelte en weer een perfecte auto.

pino123 (0), 14 jaar geleden

Ik heb hetzelfde probleem met mn micra uit 1994. Ik wil graag proberen om de reparatie van de LMM zelf uit te voeren. Dus contacten opnieuw solderen. Kan iemand vertellen waar het precies zit voor een micra uit 1994. Hoe ziet het eruit, wat moet ik precies doen?

Thanks

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.