Nissan Micra: Tijdelijk verlies van vermogen, lawaai, toerentalbeperking

Bouwjaar: 1990

Ik heb een nissan micra 1.2 super s uit 1990.. soms als ik pas vertrokken ben en op de autostrade rij, raak ik in vijfde niet verder dan 3000 toeren.. na een tijdje herstelt dat zich precies en kan ik weer door tot 4000.. maar verder dan 4000 raak ik dus niet in vijfde, is dat normaal en kan ik daar iets aan doen indien dat niet t geval is?

Wat ook vreemd is, is dat de motor in de lage versnellingen een schel, grauw geluid geeft bij gasgeven.. wanneer ik gas geef terwijl ik mn koppeling inhou, hoor je daar niks van..

pruts9188

Geplaatst door pruts9188 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stranger (0) PRO, 18 jaar geleden

verdeler kap en kabels controleren,verder grauw geluid kan kantelende zuigers zijn maar ook uit de v-bak komen, (lagers) zitten alle zekeingen nog goed in dekast.

Hielke4557 (0), 18 jaar geleden

Ik heb zelf ook een Nissan micra Super S uit 1990 en die van mij loopt de teller helemaal rond (netjes tot 160 kmp dus)Dus als jou auto dat niet kan is er denk ik wel wat aan de hand.
Ik ben geen auto monteur maar wel een liefhebber van de nissan micra super s groet'n hielke

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.