Nissan Primera: Inhouden, zowel op gas als op benzine

Bouwjaar: 1998

Mijn primera P11 ligt nu van begin af op LPG. Nooit problemen mee gehad tot onlangs de motor moeilijker begon te starten op benzine. Nu haalt hij nog amper 120 km/h, zowel op gas als op benzine. Max toerental is ongeveer 3500, erboven wil ie niet. De computer is uitgelezen bij Nissan, alles in orde. Ze denken dat het de LPG installatie is...Iemand hier ervaring mee? Hij voelt aan alsof er geen brandstof genoeg is, zoals je krijgt als je bijna zonder gas zit.

Nico Van den Broeck

Geplaatst door Nico Van den Broeck (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

VG392 (0), 18 jaar geleden

Hallo Nico,
Wat voor gasinstallatie ligt er in?

Nico Van den Broeck (0), 18 jaar geleden

Een G2 installatie denk ik dat ze het noemen, iets ouder systeem met een ring in de luchtfilter. Maar gek genoeg is het probleem plots weg. De garage dacht aan valse lucht ofwel aan de kat. Valse lucht kan bijna niet en de kat maakt een rinkelend geluid dus mss zit het em toch daarin?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.