Nissan Primastar: Inlaatspruitstuk vervangen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 140 dci

Goedendag
Mijn inlaatspruitstuk lekt dus moet uiteraard vervangen worden. Nu zegt mijn monteur dat de verstuivers er ook uit moeten om erbij te komen. Hij zegt ook dat die er waarschijnlijk niet heel uit komen( er staat namelijk al meer dan 250000 km op). Deze zijn natuurlijk erg prijzig.

Iemand hier ervaring mee, en zijn tweedehands verstuivers en/of inlaatspruitstuk een goede oplossing. Graag hoor ik van iemand.

Ps. Zijn er nog meer dure reparaties die rond deze km stand eraan gaan komen? Mijn versnellingsbak is al vervangen. Bedankt alvast.

Mvg Daniël

Daan82

Geplaatst door Daan82 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primastar? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Henk Nobach (0) PRO, 10 jaar geleden

Verstuivers moet uitgebouwd worden om het inlaatspruitstuk te vervangen. Deze verstuivers kunnen idd erg vast zitten! In het ergste geval zal je cilinderkop gedemonteerd moeten worden.

Gebruikte onderdelen monteren is onverstandig; voor de verstuivers zou je eventueel ruildelen kunnen monteren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primastar of stel zelf een nieuwe vraag.